Bezzera Unica er en halvautomatisk kaffemaskine, der kan servere et stort antal espressokaffer og mælkebaserede drikkevarer. Unica-modellen har en enkelt kedel, en stor 3-literstank og en E61-enhed, der er opvarmet af et termosifonisk system. Disse funktioner gør denne maskine perfekt til kaffeelskere, der er på udkig efter en model, der gør det nemt at kontrollere ydeevnen og samtidig tage højde for den tilgængelige plads.

Bezzera Unica

Bezzera Unica har en PID-betjening, der gør, at brugerne kan justere og kontrollere temperaturen på kaffen og dampen fra 80° til 100°. Unica er udstyret med en E61-bryggerenhed i forkromet messing, der konstant opvarmes af det termosifoniske system i maskinen. Selvom maskinen kun har en kedel, er dampleveringen stærk. Dampventilen har et varmeelement på 1300 watt. Denne maskine giver dig mulighed for at skifte fra infusionsfunktionen til dampfunktionen ved hjælp af specifikke knapper. Når du har lavet de mælkebaserede drikkevarer, anbefaler vi, at du sænker pumpehåndtaget, så infusionstemperaturen holdes under kontrol. På denne måde fyldes tanken op, hvilket sænker maskinens samlede temperatur, så man undgår at brænde kaffen.

Unica-modellen

Unica-modellen har også en matchende holder i rustfrit stål med træindsatser. Takket være dens store tank og forskellige tekniske funktioner, der giver dig mulighed for at lave op til 20 drikke på en time, er denne model velegnet til store familier eller kontormiljøer. Den sidste vigtige funktion er den passivt opvarmede varmebakke til kopper, der spiller en overraskende vigtig rolle i kvaliteten af de drikkevarer, der kan tilberedes med denne maskine.