Din indkøbskurv er tom.

Ring efter ekspertrådgivning: +45 (0) 89870643

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Skattefri anvendes automatisk på din ordre, hvis du er momsregistreret, eller hvis dit køb sendes uden for Europa.

Vilkår og Betingelser

Shipping Information

1. Forsendelsesoplysninger

Alle ordrer leveres med FedEx for hurtig og sikker levering.

  • FedEx Standard for ordrer inden for EU (3 hverdage)
  • FedEx Express luftfragt til ordrer uden for EU

Forsendelsestiden varierer normalt mellem 3 og 5 dage afhængigt af destinationen, men vi garanterer ikke, at dette kan ske i alle tilfælde.

Produkterne vil blive leveret med det korrekte landestik og spænding.

Deliveries Directly In Front Of Your Door

1.1 Leveringer

For at sikre, at din ordre afsendes straks, angiv den korrekte faktureringsadresse for dit kreditkort og medtag en gyldig e-mailadresse og telefonnummer, når du bestiller. Du skal straks svare på beskeder fra vores kontor for at sikre, at eventuelle problemer løses, så din ordre kan sendes til tiden.

All the goods purchased by our customers are scrupulously packed again by our store keepers with special reinforced packages

1.2 Emballage

Alle købte varer pakkes omhyggeligt igen i specielle forstærkede pakker. Inde i hver pakke placerer vi polystyren for at forhindre skader og for at give vores kunder garanti for at modtage alt i perfekt stand.

Packaging

Vi bruger kun 100 % genanvendelige emballagematerialer:

  • Ublegede (brune) papkasser.
  • Højkvalitets stive fløjtebølgepapkasser.
  • Papiremballagetape fremstillet af et silikonefrit papir med et naturligt klæbemiddel.

Payment methods

2. Betalingsmetoder

Shopping på Caffè Italia er helt sikkert, vi bruger en førende realtids sikker kreditkortbehandlingssystem fra Banca Sella, den italienske banebryder i online kreditkortbehandling.

2.1 Accepterede betalinger

Der er tre mulige betalingsmetoder til rådighed fra vores virksomhed:

2.1.1 Kredit- og betalingskort

Caffè Italia accepterer kredit- og betalingskort fra Visa og MasterCard. Banca Sella leverer krypteret forbindelse til sikker sockets layer (SSL) teknologi server til alle former for transaktioner. Caffè Italia forbeholder sig ret til at anmode om yderligere identifikation til verifikationsformål, og vil kontakte dig via e-mail eller telefon.

Alle kreditkortbetalinger er verificeret via Adresseverifikationssystem (AVS) og CVV2.

Ingen bestilling vil blive afsendt, hvis navn/adresse/telefon/e-mailoplysninger ikke kan kontrolleres. Når du afgiver din bestilling, bliver dit kort godkendt for det pågældende beløb. Inden for 0-24 timer hæves det fulde beløb på dit kort.

Bedrageriadvarsel: Vi vil anvende tjenester fra forskellige kreditrapporteringsorganer samt lokale retshåndhævende myndigheder i tilfælde af en bedragerisk transaktion.

2.1.2 Bankoverførsel

Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel, får du al information på betalingssiden og i ordrebekræftelses-mailen.

2.1.3 Paypal

Efter ordrebekræftelsen bliver du omdirigeret til PayPals login-side for at færdiggøre betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du betale med dit kreditkort på PayPal-portalen. Beløbet på Paypal-kontoen vil blive opkrævet ved din bekræftelse.


Legal note

3. Juridisk bemærkning

3.1 Vilkår og betingelser for brug

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at overholde de vilkår og betingelser, der er angivet i denne meddelelse. Hvis du ikke er enig i dem, må du ikke bruge hjemmesiden.

Indholdet er underlagt ophavsret. Alle rettigheder forbeholdes. En del af eller hele indholdet på hjemmesiderne må ikke kopieres, gengives, overføres, uploades, udgives eller distribueres på nogen måde uden selskabets forudgående skriftlige tilladelse, med undtagelse af uddrag til eget brug.

3.2 Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne på denne hjemmeside kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl, og kan ændres eller opdateres uden varsel. Virksomheden vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for eventuelle indirekte og/eller følgeskader relateret til indholdet af denne hjemmeside.

3.3 Lov og retsområde

For enhver tvist, der følger af disse vilkår og aktiviteter og aktiviteter, der er dækket heraf, har Domstolen i Treviso, Italien, har enekompetence, og de italienske love skal anvendes.