Din indkøbskurv er tom.

Ring efter ekspertrådgivning: +45 (0) 36997005

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Skattefri anvendes automatisk på din ordre, hvis du er momsregistreret, eller hvis dit køb sendes uden for Europa.

I denne svære periode ønsker vi at forsikre kunderne, at Caffè Italia er aktiv med udførelsen af ordrer og med tilrettelæggelsen af leverancer i overensstemmelse med de seneste regeringsforanstaltninger.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | March 31, 2020

For nylig lancerede Gaggia den nye Gaggia Classic-model med nye designdetaljer og funktioner.  

Posted in News By Caffè Italia | March 02, 2020

Gennem denne video vil vi forklare, hvordan man bruger La Pavoni Europiccola kaffemaskinen med håndtag, lige fra første betjening til kedlens opvarmningsmuligheder, fra tilberedning af kaffe til forberedelse af cappuccino. 

Posted in News By Caffè Italia | February 03, 2020

I dette post præsenterer vi en videoanmeldelse af Rancilio Silvia kaffemaskinen, som er en vigtig investering for alle kaffeelskere, der altid elsker at smage en professionelt lavet espresso i deres hjemlige omgivelser. 

Posted in News By Caffè Italia | December 30, 2019

Caffè Italia præsenterer Marzocco Linea Mini, en kaffemaskine inspireret af den berømte Linea Classic-model af det italienske firma, designet til hjemmebrug. Marzocco Linea Mini er en symbiose mellem elegance og pålidelighed, der gør det muligt for alle "hjemmebaristaer" at tilberede et bredt udvalg af drikkevarer: Fra espresso kaffe til cappuccino, fra sort kaffe til latte macchiato.

Posted in News By Caffè Italia | November 13, 2019

I denne artikel deler Caffè Italia nogle værdifulde forslag til den korrekte opbevaring af ristet kaffe inde i hjemmekøkkenet.

Posted in News By Caffè Italia | October 30, 2019

Gaggia Brera automatisk kaffemaskinen giver dig mulighed for at forberede  en klassisk espressokaffe med en integreret kværning med det samme og opnå en kaffearoma som den i din yndlingsbar. 

Posted in News By Caffè Italia | September 30, 2019

De automatiske kaffemaskiner er nu en af de bedste løsninger for dem, der vil nyde en kop kaffe derhjemme som den, man får i baren. Hermed er en guide, der vil hjælpe Dem med at vælge den bedste automatiske kaffemaskine til Deres behov.

Posted in News By Caffè Italia | August 30, 2019

Espressomaskine er et værktøj, der giver dig mulighed for at tilberede espresso-kaffe og dens derivater (cappuccino, latte macchiato, urtete). I dette indlæg skaber vi noget klarhed omkring de forskellige typer kaffemaskiner, der findes på markedet ved at liste hovedfunktionerne af hver type.

Oprettet
pr. side

8 vare(r)