Din indkøbskurv er tom.

Ring efter ekspertrådgivning: +45 (0) 89870643

Der er ingen varer til sammenligning

Søg

Skattefri anvendes automatisk på din ordre, hvis du er momsregistreret, eller hvis dit køb sendes uden for Europa.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | June 30, 2022

Hvilke elementer påvirker valget af en god automatisk espressomaskine? Find ud af det i vores blogartikel.

Posted in News By Caffè Italia | May 30, 2022

Gaggia Classic Lobster Red er den nye kaffemaskinemodel, der fejrer Gaggias 45 års eksistens i husholdningssektoren. 

Posted in News By Caffè Italia | April 28, 2022

Tilberedning af en espressokaffe svarende til den du kan nyde i baren kræver udstyr bestående af halvautomatisk kaffemaskine udstyret med en filterholder og en kaffekværn, der er i stand til at male bønnerne tilstrækkeligt. 

Posted in News By Caffè Italia | March 15, 2022

Oscar 22 og Oscar Mood repræsenterer de to seneste innovationer fra Nuova Simonelli i kaffemaskinesegmentet til husholdningssegmentet. I denne artikel præsenterer vi kaffemaskinernes vigtigste egenskaber og de respektive stærke sider.

Posted in News By Caffè Italia | February 25, 2022

Nuova Simonelli er en historisk virksomhed, der har produceret kaffemaskiner siden 1936. Virksomheden har for nylig lanceret den nye Oscar 2-model, en kompakt kaffemaskine udstyret med professionelle komponenter såsom filterholder, termokompenseret bryggeenhed og højproduktivt damprør.

Posted in News By Caffè Italia | January 28, 2022

I denne artikel introducerer vi kort hver enkelt type kaffe, i håb om at guide dig til at vælge den drink, der passer bedst til din smag.

Posted in News By Caffè Italia | December 29, 2021

Den nye Rancilio Silvia Pro X-model er designet til at tilfredsstille selv de største gourmet kaffebyggere, som ønsker at brygge kaffe derhjemme med udstyr på professionelt niveau. 

Posted in News By Caffè Italia | November 28, 2021

Den nye version af Rancilio Silvia Pro X bevarer udseendet af den klassiske Rancilio Silvia Base, men har helt andre egenskaber. 

Posted in News By Caffè Italia | October 29, 2021

Anima er den helt nye linje af automatiske kaffemaskiner lanceret af Gaggia. Fire modeller espressomaskiner med et kompakt og elegant design: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class og Gaggia Anima Prestige.

Posted in News By Caffè Italia | September 29, 2021

Nuova Simonelli lancerer Oscar Mood: En ny semi-professionel kaffemaskine i én enhed, der fås i fire forskellige farver, dedikeret til hjemmet, kontorer eller små kaffebarer. Caffè Italia præsenterer den nye model inden lanceringen. 

Oprettet
pr. side

1 til 10 af 35

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4