Gaggia Classic EVO Pro er den nye kaffemaskinemodel, der er lanceret af Gaggia, førende producent og distributør af kaffeudstyr til husholdninger og erhvervslivet.

Den nye EVO-models karakteristika omfatter især forbedring inden for fire områder:

  • Forbedret produktbæredygtighed
  • Forbedring af æstetisk kvalitet
  • Nem vedligeholdelse

Men hvad er forskellen mellem Classic Pro-modellen, der blev lanceret af Gaggia i 2019, og den nye Classic EVO-model? Lad os finde ud af det sammen.

Den nye filterholder til Gaggia Classic Evo Pro

Filterholderen er et af de vigtigste kontaktflader på en espressomaskine. Den nye filterholder til Classic Evo i rustfrit stål uden forkromning garanterer, ud over at have et bedre æstetisk udseende, upåklagelig ydeevne takket være den høje kvalitet af det anvendte materiale.

Dispenseringsenhed lavet af EVOBRASS messing

Den nye EVO-model garanterer en optimering af maskinens ydeevne kombineret med en bedre æstetisk kvalitet. Den nye dispenseringsenhed i Gaggia Classic EVO er lavet af EVOBRASS CW510-L messing, et meget teknologisk og kemisk sikkert materiale, der garanterer bedre varmeledningsevne (7 gange højere end rustfrit stål) og større temperaturstabilitet under sekventiel udlevering af flere kopper kaffe. Den nye enhed er kombineret med en rustfri stålkrave, der fremmer større kompatibilitet med den nye filterholder lavet af samme materiale.

En ekstra beskyttelse til kedlen

Kedlen i Gaggia Classic Evo, der er fremstillet af aluminium, er belagt af et ekstra tilslagsmateriale, der skal forhindre aluminium i at komme i kontakt med vand. Denne forbedring øger de sikkerhedsstandarder, som Gaggia har vedtaget for at beskytte sine forbrugere. Det skal bemærkes, at aluminiumskedler uden denne belægning er lige så sikre, da tærsklen for toksicitet af aluminium er meget høj.

Gaggia Classic Evo Pro 2023 vs Gaggia Classic Pro 2019

Ekstra støtte til pumpe/kedel

En ekstra støtte, lavet af rustfrit stål, gør montering nemmere og samtidig er vedligeholdelse bedre at styre.

Hvor finder man den nye Gaggia Classic Evo Pro model?

Den nye Evo Pro espressomaskine fås i forskellige farver i alle Caffè Italia onlinebutikker. Se også de forskellige pakketilbud, der kombinerer Gaggia Classic EVO med de forskellige modeller af kaffekværne. Med denne løsning kan du spare på de to komponenters fulde pris, en barista station direkte i dit køkken eller kontor.