Gaggia Brera

TEKNOLOGI

Gaggia Brera automatisk kaffemaskinen giver dig mulighed for at forberede  en klassisk espressokaffe med en integreret kværning med det samme og opnå en kaffearoma som den i din yndlingsbar. Gaggia Brera kaffemaskinen er udstyret med en keramisk kaffekværn (250 g), som tillader en optimal kaffekværning, og kan reguleres i forskellige grammaturer fra 7 til 10,5 g. Aromajusteringsfunktionen giver dig mulighed for at vælge fire forskellige indstillinger for smagintensitet. Desuden er kaffemaskinen udstyret med et specielt rum til at opbevare den kværnede kaffe.

DESIGN

Gaggia Brera har et frontpanel i rustfrit stål, hvilket giver det et professionelt look, der også egner sig til andre omgivelser end køkkenet. Kaffemaskinens krop er ikke helt i stål: Sidepaneler og kontrolknap er i plast. På trods af størrelserne, er Gaggia Brera ikke særligt rummeligt med hensyn til tank (1,2 L) og depot til kaffegrums (8 portioner).

Gaggia Brera

BRUG

Gaggia Brera er en automatisk kaffemaskine, der gør det muligt at få en espresso af høj kvalitet takket være Aroma Select-mekanismen. Efter at have kværnet bønnerne doserer kaffemaskinen kaffen automatisk og dispenserer den derefter. Mængden af dispenseret kaffe er også ndstilbar i espressokaffe og standard kaffe. Det digitale display gør navigationen hurtig og nem. Energimærkningen A og det automatiske slukningssystem tillader et lavt energiforbrug. Gaggia Brera det er desuden udstyret med et "cappuccinatore" -system til tilberedning af mælkeskum, cappuccino, varmt vand, te og infusioner. 

VEDLIGEHOLDELSE

Gaggia Brera leverer en automatisk skylecyklus for hver operation. Det er derfor nødvendigt altid at have en tom kop inden for rækkevidde af distributøren. Afkalkningscyklussen er en smule kompliceret og besværlig. Det elegante ydre af Gaggia Brera kræver helt klart meget rengøring.