Caffè Italia præsenterer Marzocco Linea Mini, en kaffemaskine inspireret af den berømte Linea Classic-model af det italienske firma, designet til hjemmebrug.  Marzocco Linea Mini er en symbiose mellem elegance og pålidelighed, der gør det muligt for alle "hjemmebaristaer" at tilberede et bredt udvalg af drikkevarer: Fra espresso kaffe til cappuccino, fra sort kaffe til latte macchiato.

BRUG

Marzocco Linea Mini kaffemaskinen er udstyret med en integreret drejepumpe, hvilket garanterer optimal ydelse. PID-styringen er en smule kompliceret på grund af det analoge hjul, der ofte involverer læsning af unøjagtige tal, sammenlignet med digitale programmeringsmetoder. Et meget interessant aspekt er LED-lysene, der direkte belyser bakken under dispenseringsmundstykket.

La Marzocco Linea Mini

Flash-kedlen har et volumen på 170 ml og er placeret direkte over dispenseringsenheden. Dette garanterer fremragende termisk stabilitet også takket være PID-styringen og det termiske stabilitetssystem, der, placeret i dampkedlen, fremmer strømning af vand ved den rigtige temperatur. Kaffemaskinen er også udstyret med en anden meget stor kedel (3,5 liter) til dispensering af varmt vand og damp.

DESIGN

Mini-linjen kendetegnes ved et minimalt men komplet design med alle de nødvendige elementer til forberedelse af drikkevarer: Drejeknapper til styring af damp og varmt vand, trykmåler, der måler trykket på kedlen og pumpen, rummelig kopvarmer. Designet er også inspireret af modellerne fra Classic-linjen, men dimensionerne er tilpasset til hjemmebrug. Det er muligt at vælge mellem de interessante farveversioner i sort, rød, gul, blå, hvid og rustfrit stål.

Marzocco Linea Mini-kaffemaskinen har ret kompakte dimensioner, vejer dog hele 41 kg, og kedlen sikrer en kapacitet på 3,5 liter. Karosseriet er udelukkende lavet af rustfrit stål. Tankkapaciteten er på 2 liter, hvilket gør den eventuelle tilslutning til vandforsytningsstystemet valgri.

La Marzocco Linea Mini

VEDLIGEHOLDELSE

Marzocco Linea Mini har en praktisk varmtvandshane, der er udstyret med et mundstykke til at skylle filterholderen mellem den ene forberedt kaffe og den anden. Det aftagelige panel giver mulighed for let vedligeholdelse og afkalkning af begge blokke, mens ventilerne tillader manuel skylning under og efter brug, hvilket undgår behovet for en automatisk rengøringscyklus og derfor også brugen af kemiske produkter til vedligeholdelse.

VALUTAZIONE

TEKNOLOGI

5/5

DESIGN

4/5

BRUG

4/5

VEDLIGEHOLDELSE

4/5

Se produkter