Lelit Grace PL81T er en espressomaskine med professionelle egenskaber, der er kendetegnet ved et kompakt og elegant design, der gør den let at integrere i ethvert hjemligt eller professionelt miljø. Lelit Grace er en ideel løsning for kaffeelskere, der ønsker at nyde en fremragende espresso i deres eget køkken, brygget på en økonomisk tilgængelig maskine, med egenskaber, der ligner dem, der hører til de mest professionelle maskiner

DESIGN

Lelit Grace PL81T, er fremstillet udelukkende i rustfrit stål og er udstyret med en professionel bryggeenhed med filterholder på 57 mm og en enkelt kedel dedikeret til kaffebrygning og produktion af damp. Opvarmningstiden er meget hurtig og er normalt på mindre end 10 minutter. Lelit Grace 81T er udstyret med et standby-system, der reducerer maskinens temperatur efter 30 minutters aktivitet og hermed sikrer effektiv energibesparelse. Tasterne til kaffebrygning og varmt vand er placeret over bryggeenheden såvel, sammen med den baggrundsbelyste trykmåler, der anvendes til kontrol af trykket under kaffebrygningen.

Lelit Grace 81T

teknologi

Lelit Grace er udstyret med et lille LCC touch-kontrolpanel, beregnet til at kontrollere de forskellige muligheder med brygning, dampproduktion og justering af tiden for forbrygning. Skærmen på kontrolpanelet viser også en advarsel, når vandet i tanken når et niveau, der er for lavt. Filterholderen er takket være sin ergonomiske form meget behagelig at bruge til presning af kaffe og brygningen af kaffen til en eller to kopper. Dampen leveres fra dampstaven, der kan drejes i alle retninger.

Drypbakken har stor kapacitet og trækkes det udad for tømning. Bakken til opvarmning af kopperne har også en meget kapacitet og er praktisk for at holde kopperne ved den rigtige temperatur. Lelit Grace PL81T er bygget med en afstand på 100 mm mellem udløbet på filterholderen og drypbakken. På denne måde kan maskinen også bruges med højere glas og krus.

VEDLIGEHOLDELSE

Med hensyn til vedligeholdelse og rengøring, er maskinen Lelit Grace PL81T udstyret med en integreret rengøringscyklus, der kan styres med det passende vaskemiddelpulver og kan aktiveres ved samtidig at trykke på knappen for kaffebrygning og den for varmt vand.

 Se produkter

EVALUERING

TEKNOLOGI

3/5

DESIGN

3/5

BRUG

4/5

VEDLIGEHOLDELSE

4/5