Rancilio, en førende virksomhed inden for produktion og distribution af professionelle kaffemaskiner, udvider sit sortiment af produkter til hjemmet med lanceringen af Silvia Pro, den nye espressomaskine designet til alle gourmet kaffebryggere.

Rancilio Silvia er den bedste model i serien fra Rancilio  med kaffemaskiner til hjemmet. Modellen Silvia har været på markedet i mere end 20 år, og takket være den pålidelige ydeevne, kvaliteten og enkelheden, har den erobret mange beundrere over hele verden og er blevet et referencepunkt for alle gourmet kaffebryggere, der ønsker en perfekt espresso hjemme i eget køkken. Den enkle stil kombineret med det elegante design har bidraget til at gøre Silvia populær på de fleste af de vigtigste internationale markeder.

Silvia Pro

Ønsket om at tilfredsstille selv de største eksperter af gourmet kaffebryggere, har medført at Rancilio nu lancerer  modellen Silvia Pro, en kaffemaskine, der er i stand til at tilbyde ekstraordinære præstationer, der ligner dem, der tilbydes af de professionelle modeller på markedet.

Det vigtigste innovative aspekt for Rancilio Silvia Pro, er tilstedeværelsen af to separate kedler, der giver mulighed for uafhængigt at justere de forskellige temperaturer for henholdsvis kaffebrygning og damp. Temperaturkontrollen reguleres med en speciel knap tilsluttet en PID-controller og temperaturen vises på maskinens front. Det digitale display viser også et stopur for bryggetiden og er udstyret med en alarm for vandtanken.

Rancilio Silvia Pro

Silvia Pro er også udstyret med en "alarmfunktion", der giver mulighed for automatisk at tænde for maskinen og derfor fremskynde opvarmningsfaserne, især om morgenen. Materialerne af høj kvalitet er med til at garantere også den mest intensive anvendelse. De anvendte komponenter er lavet af de samme materialer, som anvendes til Rancilios professionelle espressomaskiner: Ergonomisk filterholder med filterkurve til 8 og 16 g kaffe, bryggeenhed lavet af messing, isolerede kedler og drejbar dampstang i rustfrit stål. Det medfølgende tilbehør omfatter også en sort kaffestamper med en flad stålbase på 58 mm.

Gå ikke glip af muligheden for at udleve dine barista-fantasier, det er nu du skal købe din Rancilio Silvia Pro espressomaskine. Maskinen er foreløbig kun tilgængelig på den italienske hjemmeside Caffè Italia online.

Gå til produktsiden