Rancilio Silvia er en kaffemaskine til hjemmet, kendetegnet ved et enkelt minimalistisk design, som vi hos Caffè Italia har tilbudt vores kunder i årtier, i vores online butikker. Den nye version af Rancilio Silvia Pro X bevarer udseendet af den klassiske Rancilio Silvia Base, men har helt andre egenskaber. Det er svært at understrege de funktionelle forskelle mellem de to maskiner, men man kan sige, at Rancilio Silvia Pro X er som en supermodel af Silvia, med professionelle funktionelle specifikationer, komponenter og ydeevne. Vi fremhæver her de primære funktioner på den nye Rancilio Silvia Pro X.

Highlights for den nye Rancilio Silvia PRO X

 • Dampkraft til tilberedning af mælkedrikke: Tilstedeværelsen af en dobbelt kedel gør det muligt at udlede damp til tilberedning af mælkedrikke kontinuerligt og effektivt. Maskiner med dobbelt kedel er praktisk talt det eneste rigtige valg for dem, der damper mælkeskum på kaffemaskiner udstyret med varmeveksler-teknologi.
 • Digital temperaturkontrol: De fleste aspekter af drikkevaretilberedning (vandtemperatur) og ydeevne (damptemperatur og tryk) kan styres ved hjælp af PID-teknologi, bestående af et enkelt og minimalistisk kontrolpanel, placeret foran på maskinen.
 • Hastighed og reaktionsevne: Maskinen når den nødvendige driftstemperatur meget hurtigt og er udstyret med justerbar indstilling for slukning. Selvom det tilrådes at vente 10-15 minutter ved den første opvarmning, når maskinen reelt den korrekte temperatur for kaffebrygning på mindre end 5 minutter.
 • Termisk stabilitet: Ved at anvende WBC-test for temperaturstabiliteten ved udledningen af vand, arbejder maskinen med et temperaturområde på 0-14 grader Celsius. Kommercielle maskiner, der bruger den samme test, kan variere fra -16 til 17 grader.

Rancilio Silvia PRO X

Teknologien i Silvia Pro X

Denne maskine, der ligner Rancilio Silvia væsentligt, virker på et helt andet niveau med hensyn til kontrol af ydeevnen. Udgangspunktet er den højeffektive konfiguration med dobbelt kedel, der tillader samtidig tilførsel af vand og produktion af damp, uden at der forekommer temperaturtab på systemet. Takket være PID-regulatorerne på hver kedel, kan Silvia Pro X prale af en konkurrencedygtig temperaturnøjagtighed. Al denne kraft styres via simple kommandoer for udledning via et digitalt display, for nem styring af maskinens funktioner og automatisk timer for udledning.

Den nye Silvia Pro X har fået al den gennemprøvede teknologi fra Rancilio Silvia med i dåbsgave, med forstærket funktionalitet og ydeevne på grund af nyt overlegent teknologisk udstyr, der er i stand til at give en endnu bedre barista-oplevelse. Specielt giver teknologien Variable Soft Infusion, mulighed for at lægge kaffepuden forsigtigt i blød i vand ved lavt tryk i op til 6 sekunder, før der tilføres normalt udledningstryk. Denne infusionsperiode udglatter ufuldkommenhederne i kaffepuden under brygningen og hjælper med at fremhæve de unikke aromatiske noter i din kaffe.

Teknologien i Silvia Pro X

Primære funktioner for den nye PRO X

 • Kaffekedel i isoleret messing, 0,3 liter
 • Temperatursonde Pt1000, for maksimal termisk stabilitet
 • Højeffektiv dampkedel, 1 liter
 • Indvendig tank med vandstandsadvarsel, 2 liter
 • Dampstav i rustfrit stål med fuldt bevægelsesområde
 • Maskinkrop, hoved og kedel i NSF-messing for fremragende tilbageholdelse af varme
 • Variabelt skånsomt infusionssystem
 • Ergonomisk 58 mm filterholder med kurv, 8/18g