automatiske kaffemaskines

De automatiske kaffemaskiner er nu en af de bedste løsninger for dem, der vil nyde en kop kaffe derhjemme som den, man får i baren. Den automatiske kaffemaskines hovedegenskab er tilstedeværelsen af en integreret kaffekværn, der gør det muligt at at kværne kaffen og få den valgte drik efter et par sekunder. Med de automatiske kaffemaskiner er det muligt at tilberede flere drinks (espresso, kaffe, cappuccino, latte macchiato osv.), justere kaffens kværnegrad, bruge gemme- og selvslukningsfunktioner. De automatiske kaffemaskiner er nemme at håndtere selv hvad angår vedligeholdelse  takket være tilstedeværelsen af automatiske rengøringscyklusser. 

Hermed er en guide, der vil hjælpe Dem med at vælge den bedste automatiske kaffemaskine til Deres behov.

Gaggia Brera RI9305/01

Gaggia Brera

Gaggia Brera er en klassiker indenfor automatiske maskiner til dem, der ikke har et højt budget til rådighed, men ikke kan lade være med at smage en fremragende espresso, kaffe eller cappuccino direkte derhjemme.

Gå til produktsiden

Philips Series 5000 EP5365/10

Philips Series 5000

Philips Series 5000 er den ideelle løsning for dem, der har brug for en automatisk kaffemaskine, der er kendetegnet ved en god ydeevne, hvad angår brugskapacitet og -hyppighed. 

Gå til produktsiden

De Longhi Primadonna Elite Ecam 650.55.MS

De Longhi Primadonna Elite Ecam

De Longhi Primadonna er en superautomatisk kaffemaskine på højt niveau, der kan fås med 3,5-tommers farvedisplay med en intuitiv menu og 8 touch-knapper til hurtigt valg af hovedopskrifter.

Gå til produktsiden

Quick Mill 05500 AO

Quick Mill 05000A OA

Quick Mill 05000 automatisk kaffemaskine er den ideelle løsning for dem, der har brug for en rigtig krigsmaskine, hvad angår brugshyppighed og -mængde.

Gå til produktsiden

Sage the Barista Pro™

Sage Barista Pro

SAGE THE BARISTA automatisk kaffemaskine er forsynet med udskiftelige filtre og en bred vifte af automatiske funktioner, som kan bruges til at tilberede en kaffe til ægte feinschmeckere på meget kort tid.

Gå til produktsiden