Gaggia Naviglio Milk er en af de nye modeller, der blev lanceret af Gaggia på markedet for automatiske kaffemaskiner. Modellen Milk repræsenterer udviklingen af klassikeren Gaggia Naviglio en af de billigste og mest pålidelige kaffe- og cappuccinomaskiner i det indenlandske segment.  

Gaggia Naviglio Milk er forsynet med alle de grundlæggende funktioner i de superautomatiske modeller: drikkens intensitet og programmerbare volumener, lysdioder til kontrol af maskinens status, kaffekværn med keramiske blade og automatisk tilslutningssystem til mælkeskum.  

Gaggia Naviglio Milk

Naviglio Milk har et automatisk one-touch system kaldet Capp in Cupp. Med et enkelt klik henter denne nye teknologi den ønskede mængde mælk fra den medfølgende udvendige kande, for så at emulgere den og udlevere den præcist uden at skulle flytte koppen eller glasset under kaffedispenseren.

For at betjene systemet Capp in Cupp hold bare cappuccino-knappen nede for at starte udleveringen, og tryk på den igen, når du er tilfreds med mængden. Maskinen er også forsynet med en dampstang for at skumme mælken på klassisk måde.

Naviglio Milk

Naviglio Milk er også forsynet med fem malingsindstillinger for alle forskellige smagspræferencer. Tudene kan indstilles i højden, og det er muligt at sætte to drinks i kø ved at trykke to gange på udleveringsknappen til espresso kaffe. Den aftagelige udleveringsgruppe muliggør en nem og passende rengøring og vedligeholdelse. Maskinen giver dig også mulighed for at udlevere varmt vand til tebaserede drikkevarer og varm chokolade.

Med hensyn til kapacitet rummer vandtanken 1,5 liter, mens skuffen til kaffegrums kan rumme op til 10 kaffegrums. Begge elementer kan let fjernes for at foretage rengøringsindgrebene.