Anima er den helt nye linje af automatiske kaffemaskiner lanceret af Gaggia. Fire modeller espressomaskiner med et kompakt og elegant design: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class og Gaggia Anima Prestige.

De 4 automatiske espressomaskiner giver mulighed for at tilpasse og gemme indstillingerne for tilberedning af de forskellige drikkevarer, ved blot at holde den tilsvarende knap nede i et par sekunder. Alle modellerne, Gaggia Anima, er udstyret med et LCD-display med knapper, der garanterer større kontrol og synlighed, hvilket letter kaffetilberedning.

Takket være funktionen Optiaroma, er det muligt at brygge en skræddersyet espresso ved at vælge intensitetsgraden for aromaen, mens de justerbare 100% keramiske kværne, giver mulighed for at vælge malingsgraden af kaffebønnerne, fra den fineste - for en mere intens smag, til den groveste - for en let kop kaffe. Funktionen med for-infusion fremmer kontakten mellem vand og friskmalet kaffe, hvilket giver fylde og smag til alle kaffebaserede drikke.

Modellerne er kendetegnet ved et elegant og moderne design og tilbyder 3 forskellige løsninger med mælk, der opfylder behovene hos enhver hjemmebarista: Integreret mælkekande, cappucinoskummer og klassisk mælkeskummer i rustfrit stål.

Gaggia Anima

Gaggia Anima

Den automatiske kaffemaskine, Gaggia Anima, er udstyret med den klassiske mælkeskummer i rustfrit stål, der giver dig mulighed for at føle dig som en rigtig barista og brygge og nyde cremede cappuccinoer eller tappe varmt vand til te og urtete, hjemme hos dig selv.

Gaggia Anima Deluxe

Gaggia Anima Deluxe

Modellen Anima Deluxe, er karakteriseret ved en auto-cappuccinoskummer, der selv henter mælken fra en beholder og emulgerer den automatisk, så der dannes et fløjlsblødt skum i koppen. Med et enkelt klik kan du lave espresso, lang espresso, emulgeret mælk eller tappe varmt vand!

Gaggia Anima Class

Gaggia Anima Class

Ved hjælp af en integreret mælkekande, giver den automatiske kaffemaskine, Anima Class, dig mulighed for at tilberede skræddersyede kaffe- og mælkebaserede drikke, og for at tappe vand til tilberedning af infusioner eller te. Takket være funktionen Quick Clean, til rengøring af mælkekredsløbet, er det også muligt at rengøre mælkekredsløbet i dybden på få sekunder efter hver brug, hvilket sikrer perfekt hygiejne.

Gaggia Anima Prestige

Gaggia Anima Prestige

Den nye Gaggia Anima Prestige gør det muligt at tilberede 5 forskellige drikkevarer  baseret på kaffe og mælk (fra traditionel espresso til cappuccino), så alle kaffeelskeres behov tilfredsstilles. Takket være den integrerede mælkekande, kan du tilberede cremet cappuccino med et enkelt klik. Derudover er den automatiske kaffemaskine hygiejnisk og praktisk, takket være den automatiske rengøringscyklus og muligheden for bekvemt at opbevare den i køleskabet.

Alle fire modeller, Gaggia Anima, fuldender vores rige sortiment af Gaggia kaffemaskiner, og vil snart være klar til salg. På databladene for hver model, finder du alle de tekniske oplysninger og egenskaber, der er relevante for hver model. Hvis du ønsker at uddybe dine behov i detaljer, anbefaler vi, at du kontakter vores salgsteam, som vil kunne anbefale dig den model, der passer bedst til dine behov.