Magenta er den helt nye serie af superautomatiske kaffemaskiner, der lanceres af Gaggia.

Tre espressomaskinemodeller med moderne design og en intuitiv grænseflade: Gaggia Magenta Plus, Gaggia Magenta Milk og Gaggia Magenta Prestige.

Alle Gaggia Magenta-modeller giver dig mulighed for at tilpasse og gemme tilberedningsindstillingerne for forskellige drikkevarer. De tre superautomatiske espressomaskiner er udstyret med en smuk TFT-touchskærm i farver og otte kapacitive knapper, der giver bedre kontrol og synlighed, hvilket gør kaffetilberedningen hurtig og nem.
 Takket være Optiaroma-funktionen kan du lave en skræddersyet espresso ved at vælge aromaens intensitetsgrad, mens præinfusionsfunktionen fremmer vandets kontakt med den friskmalede kaffe, som giver en unik smag til alle kaffedrikke.

Modellerne har et elegant, dynamisk og moderne design og tilbyder tre forskellige løsninger inden for mælkeskumning, der imødekommer ethvert behov: integreret mælkekande, CAPPinCUP-system og professionel damparm.

Gaggia Magenta Plus

 Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus er udstyret med en professionel damparm, som giver perfekt mælkeskumning. Du kan lave og nyde en perfekt cappuccino med komforten af dit eget hjem.

Gaggia Magenta Milk

Gaggia Magenta Milk

Den superautomatiske Gaggia Magenta Milk-kaffemaskine har det innovative CAPPinCUP-éttrykssystem, der trækker mælk fra den medfølgende eksterne karaffel, skummer den og dispenserer den med præcision uden at du skal flytte koppen eller glasset under kaffedispenseren – alt sammen med ét enkelt klik.

Takket være mængdeindikatoren på den ydre glaskaraffel kan du til enhver tid kontrollere mængden af mælk, der er til stede. Karaflen er nem at rengøre og kan vaskes i opvaskemaskinen.

Gaggia Magenta Prestige

Gaggia Magenta Prestige

Den nye Gaggia Magenta Prestige giver dig mulighed for at forberede tolv forskellige drikkevarer for at imødekomme alle kaffeelskeres behov.
 Med den integrerede mælkekaraffel kan du tilberede alle dine mælkedrikke med ét klik. Den integrerede mælkeskummer skummer mælken to gange og fjerner alle bobler for perfekt skum ved den rette temperatur. Karaflen kan flyttes til køleskabet og kan nemt rengøres, takket være den automatiske rengøringscyklus.