Gaggia Cadorna er en superautomatisk maskine fremstillet i Italien, der giver kaffeelskere mulighed for at prøve en ægte barista-oplevelse i deres eget hjem. Maskinen har et moderne og flot look og er udstyret med en TFT-skærm med baggrundsbelyste knapper, der giver adgang til alle doserings- og personaliseringsfunktionerne i personaliseringsprofilerne til drikkevarer.

I denne videoanmeldelse præsenterer Grant os for de største forskelle i udstyr og brug af modellerne Cadorna Style og Cadorna Prestige.

Gaggia Cadorna Style er en ny fuldautomatisk espressomaskine med integreret kaffekværn, fuldt ud designet og fremstillet i Italien. Med Cadorna Style er det muligt at forberede op til 6 forudindstillede drikkevarer (ristretto, espresso, lungo, kaffe, americano, varmt vand) alt sammen ved hjælp af en enkel knap. Drikkevarernes funktion og programmering styres ved hjælp af et moderne TFT-display udstyret med baggrundsbelyste knapper. Funktionerne ved tilberedning af mælkebaserede drikkevarer inkluderer brugen af den klassiske Gaggia-fyldning, der giver mulighed for barista-sikker mælkeskumning.

Gaggia Cadorna Style

Gaggia Cadorna Prestige giver dig mulighed for at forberede 14 forprogrammerede drikkevarer: ristretto, espresso, lungo, kaffe, americano, cappuccino, cappuccino XL, café au lait, café cortado, latte macchiato, latte macchiato XL, flad hvid, skummet mælk og varmt vand til te, varm chokolade eller infusioner.

Gaggia Cadorna Prestige

Cadorna Prestige er udstyret med en integreret kande, der undgår mælkekontakt med maskinenhuset. Med et enkelt tryk på en knap kan du tilberede en velsmagende cappuccino eller en mælkebaseret drink ekstremt enkelt. Maskinens integrerede kande emulgerer mælken to gange for at opnå en tilstrækkelig konsistens og cremethed. Når brygningscyklussen er afsluttet, udfører maskinen en automatisk rengøringscyklus for at fjerne eventuelle mælkerester fra staven. Prestige-kanden kan også fjernes for at opbevare mælken i køleskabet.