Den nye Gaggia Accademia er den seneste innovation lanceret af den italienske virksomhed, førende inden for produktion og distribution af espressomaskiner til den private og professionelle sektor. Den nye Accademia, præsenteret i en elegant sort restyling, er uden tvivl virksomhedens banebryder, inden for automatiske espressomaskiner i den private sektor. Lad os sammen finde ud af den nye models design, tekniske egenskaber og funktionalitet.

Den nye Gaggia Accademia design

Designmæssigt har den nye Accademia automatiske kaffemaskine flere innovative funktioner i forhold til den tidligere model. Maskinens krop er udtænkt med et helt mørkt design med en rød linje, der kendetegner de baggrundsbelyste detaljer, der sigter mod at vejlede brugeroplevelsen i et komplet touch-miljø. Den malede stålkrop sikrer god holdbarhed mens den sorte spejlglasfacade sikrer et altid elegant udseende. Maskinen har et stort farveberøringsdisplay med 3D-ikoner og baggrundsbelyste knapper. Dispenserknopper er lavet af rustfrit stål og er udstyret med specielle teksturer for at sikre et altid optimalt greb. Den nye maskine er udsmykket med en stor kopvarmer lavet af rustfrit stål.

Den nye Gaggia Accademia design

Den nye Accademia kaffemaskinens funktioner

Hovedfunktionerne for at tænde og slukke, maskineindstillinger, drikkevaretilberedning og rengøringsoperationer er alle håndterbare via et stort touch-display, der gør det nemt at læse guiderne. Et særligt berøringstastatur giver dig mulighed for at omdøbe og tilpasse navnet på dine yndlingsdrinks. Gaggia Accademia tillader tilberedning af 19 forskellige drikkevarer: fra espresso til cappuccino, fra latte macchiato til flat white, caffé americano til caffé cortado. Grundlæggende er det som at have en professionel bartender ved hånden i dit køkken.

Teknologien i den nye Accademia

En praktisk central knap giver dig mulighed for at justere intensiteten af espressocremen på tre niveauer. På denne måde er det muligt at nyde en fyldigere espresso eller en kaffe med en mildere smag. Accademia er udstyret med en integreret mælkekande, der nemt kan bruges til alle tilberedelser- og rengøringsoperationer. Den professionelle damprør i rustfrit stål, aktiveret med et enkelt klik, giver dig mulighed for at opnå en perfekt mælkefast mælkeskum art. Damprøret leverer også varmt vand til te og kan renses ved hjælp af en speciel knap. Den justerbare dispenser tilpasser sig forskellige typer kopper for at sikre kaffetilberedning ved den korrekte temperatur.

Teknologien i den nye Accademia

Hvor kan man købe den nye Gaggia Accademia?

Den nye Gaggia Accademia er tilgængelig inde i vores sortiment af Gaggia automatiske kaffemaskiner. Sammenlign modellerne med det samme og kontakt vores salgspersonale for mere information eller rådgivning.