Espresso, macchiato, koffeinfri, begrænset espresso: typer af italiensk kaffe er talrige og alle er forskellige, både i tilberedning og i smag. I denne artikel introducerer vi kort hver enkelt type kaffe, i håb om at guide dig til at vælge den drink, der passer bedst til din smag.

Espresso

Perfekt på farten, til en pause eller efter måltider Espresso det er den mest elskede og drukket italienske kaffe. Med sine 25 ml danner denne drik basis for de fleste af de kaffevarianter, der er almindelige i Italien.
Hvis du vil tilberede det komfortabelt derhjemme, anbefaler vi, at du køber en kaffemaskine Rancilio Silvia.

Espresso

Begrænset espresso kaffe

Med sine 15-20 milliliter er den Begrænsede espresso kaffe den mindste type italiensk espresso, der findes. Denne drik, der er mere koncentreret og cremet end de andre hidtil præsenterede, har en særlig aromatisk og afgørende smag. Takket være denne kaffemaskine La Pavoni Europiccola kan du få op til 8 kopper kaffe i træk: det perfekte valg til at lave velsmagende korte kaffer.

Cappuccino

Cappuccino

Cappuccino det er endnu en klassisk italiensk kaffe, perfekt til at nyde om morgenen, for at starte dagen på den rigtige måde. Denne drik består af en espresso-baseret kaffe garneret med en dampet mælkeskum og serveret i ca. 180 ml kopper. Tak til superautomatisk maskine Gaggia Cadorna Prestige, kan du tilberede en perfekt cappuccino komfortabelt i dit hjem. Den integrerede kaffekværn er i stand til at sikre fremragende aromaudvinding, mens den integreret mælkekande giver dig mulighed for at tilberede et absolut perfekt skum og altid med den rigtige temperatur.

Latte macchiato

Latte macchiato

Latte Macchiato består af et glas opskummet mælk (ca. 130 ml), blandet med varm mælk og "macchiato" af en espresso og er karakteriseret ved et tykt skum. Hvis du er en Latte Macchiato elsker, så er Gaggia Magenta Prestige den automatiske kaffemaskine, der passer til dig. Takket være den integrerede mælkekande og Optiaroma funktionen, som giver dig mulighed for at justere intensiteten af aromaen ved at vælge mellem 5 indstillinger, kan du nyde en cremet og aromatisk latte macchiato, når du vil.

Konklusion

Som konklusion, det store udvalg af kaffemaskiner, der er tilgængeligt i onlinebutikken Caffé Italia giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilberede en bred sortiment af mælke- og kaffebaserede drikkevarer. På denne måde vil du være i stand til at tilfredsstille alle dine ønsker og nyde en perfekt espresso komfortabelt derhjemme, når du vil.