La Pavoni Europiccola EN er en kaffemaskine med håndtageteknologi, udviklet af firmaet La Pavoni tilbage i 1950.  La Pavoni Europiccola EN kaffemaskine repræsenterer et mødepunkt mellem elegance, kvalitet og pålidelighed.

La Pavoni Europiccola EN er lavet af rustfrit stål med forkromet overflade, og leveres med en kedel med en kapacitet på 0,8 liter, der er perfekt til dosering af 8 kopper kaffe en efter den anden. La Pavoni Europiccola EN er forsynet med en vandtemperaturmåler, der advarer når maskinen opnår den rigtige temperatur til brug. Opvarmningstiden er på ca. 10 minutter.

La Pavoni europiccola

Betjeningen af gearmaskiner er meget enkel. Ved at tænde for maskinen opnår vandet den korrekte temperatur. Ved at hæve håndtaget kommer varmt vand ind i doseringsgruppen, hvor det blandes med det koldere vand og befugter kaffepulveret, som gøres klart til dosering. Ved at sænke håndtaget med det rigtige tryk ekstraheres den mængde kaffe, der er nødvendigt til dosering. La Pavoni Europiccola EN giver fuld kontrol over alle de operationer, der er nødvendige for at få mest muligt ud af kaffepulveret for at brygge en perfekt cremet espresso.

Gennem denne video vil vi forklare, hvordan man bruger La Pavoni Europiccola kaffemaskinen med håndtag, lige fra første betjening til kedlens opvarmningsmuligheder, fra tilberedning af kaffe til forberedelse af cappuccino. Inde i videoen introducerer vi ved hjælp af Rancilio Rocky kaffekværn passende teknikker til formaling af bønner og komprimering af kaffen i filterholderen. Disse to aspekter er grundlæggende for at opnå en espressokaffe af høj kvalitet.