Ice-Green-projektet

Nemox, en historisk virksomhed specialiseret i produktion af indenlandske og professionelle ismaskiner, har fuldstændig fornyet sit sortiment gennem lanceringen af Ice-Green-projektet med det formål at erstatte de nuværende kølemidler med økologisk gas i alt det køleudstyr, der er inkluderet i tilbuddet.

De gasser, der bruges i nuværende husholdnings- og kommercielle køleanlæg, er blandt hovedårsagerne til global opvarmning på grund af de høje emissioner af hydrofluorcarboner. Nemox har, i lyset af større bevidsthed om miljøspørgsmål, besluttet at skifte til R290-gas, et meget effektivt kulbrinte, der er i stand til at reducere emissioner med 50 % mindre end de normale gasser, der bruges i køleanlæg. Den italienske virksomheds mål er at reducere 3.000 tons CO2-emissioner inden 2022.

Fordelene ved den nye I-Green-serie

De vigtigste fordele ved I-Green-linjen er opsummeret nedenfor:

  • Nyt miljøvenligt udseende, der er i stand til at forbruge mindre elektricitet, hvilket sikrer større brugseffektivitet.
  • Anvendelse af mindre mængder gas ved lavere tryk med en reduktion i den potentielle grad af slid på maskinen.
  • Reduktion af køletider takket være den bedre ydeevne af det termodynamiske system
  • Reduktion af virkningen af kulbrinteemissioner med 99,95 % i forhold til de gasser, der bruges i det nuværende køleudstyr.

Den nye I-Green-serie

Den nye generation I-Green-ismaskiner er kendetegnet ved et grønt strømkabel, der adskiller dem umiddelbart fra tidligere modeller. Referencerne, der er inkluderet i den nye serie, er følgende.

Gelato Pro 1700 UP – I Green

Gelato Pro 1700 UP – I Green

Maskiner med ridsefast metalhus, fås i 4 farver, med nyt opbevaringssystem, kraftfuldt kølesystem og et betjeningspanel, der muliggør hurtig og let tilberedning af is, yoghurt og sorbeter.

Gelato NXT-1 Automatica – i Green

Gelato NXT-1 Automatica – i Green

Ny maskine med en økologisk sjæl fås i fire farver: hvid, grøn, rød og sølv. NXT-1-ismaskinen er kendetegnet ved en ny software, der er i stand til at optimere køle- og tilberedningstiderne. Et touch-betjeningspanel garanterer let og umiddelbar adgang til alle funktioner.

Gelatissimo Exclusive I-Green

Gelatissimo Exclusive I-Green 

Ny ismaskine fås i to farver (sort og hvid) karakteriseret af et nyt kølesystem i overensstemmelse med den økologiske udvikling af teknologien. Betjeningspanelet er blevet redesignet, og sikrer let adgang til alle klargøringsfunktioner.

Gelato Chef 2200 I-Green

Gelato Chef 2200 I-Green

Den traditionelle Nemox-ismaskine bevarer alle de meget værdsatte designfunktioner, men har et nyt økologisk udseende, der er i stand til at maksimere maskinens ydeevne og samtidig garantere energieffektivitet og lav miljøpåvirkning.

Gelato Talent I-Green

Gelato Talent I-Green

En ny maskine redesignet med hensyn til design og kølesystem. Talent er udstyret med en kraftig blandemotor, der er i stand til at sikre professionel ydeevne selv til husholdningsbrug.

Hele den nye Nemox I-Green-serie fås i Caffè Italia-onlinebutikker. For mere information om køb af disse produkter, bedes du kontakte vores købsassistancetjeneste. Vi vil kunne rådgive dig om den bedste ismaskine i forhold til dine brugsbehov.