Den nye model Bezzera Crema repræsenterer en innovation inden for kaffemaskinser til husholdningsbrug. Crema er udstyret med palisanderhåndtag og overflade i høj kvalitet med hvidmalet karosseri (AISI 304 rustfrit stål), hvilket giver den et meget elegant udseende, der passer til enhver placering.

Crema kan installeres hvor som helst uden behov for tilslutning til vandledningen, og takket være kedelstystemet med varmeveksler, er den særlig egnet til fremstilling af espresso, cappuccino, andre mælkebaserede drikkevarer og varme drikke til mellemstore mængder.

Crema er blevet fremstillet ved brug af nye hydrauliske og elektriske systemer, der gør det muligt at at opretholde en termisk stabilitet og en nøjagtig temperaturregulering, der er lige med de niveauer, der kan opnås ved professionelle kaffemaskiner.

Bezzera Crema

Crema modellen findes i to versioner:

  • Crema DE-PID, udstyret med en indstilbar volumetrisk dosering ved hjælp af en mikroprocessor, og et temperaturreguleringssystem med PID
  • Cream PM er til gengæld udstyret med en vibrerende pumpe og doseringsgrupper med magnetventiler, der kan aktiveres med en knap.

Begge modeller er udstyret med et varmesystem i doseringsgruppen, der sættes i gang gennem elektrisk modstand og et automatisk vandtilstrømningssystem inde i kedlen med automatisk stop i tilfælde af vandmangel.

Hvad angår ydeevne er Crema sandsynligvis en af hurtigste halvautomatiske maskiner på markedet. Den krævede starttid er på ca. 6 minutter til uddeling af damp og ca. 9 minutter til fremstilling af en espresso. Næsten halvdelen af den nødvendige starttid for et klassisk E61-system.

Alle disse egenskaber af alsidig og hurtig ydeevne gørCrema en af de bedst sælgende halvautomatiske maskiner til hjemmebrug.