I dette post præsenterer vi en videoanmeldelse af Rancilio Silvia kaffemaskinen, som er en vigtig investering for alle kaffeelskere, der altid elsker at smage en professionelt lavet espresso i deres hjemlige omgivelser. Rancilio Silvia er nelmlig udstyret med en avanceret teknologi, der får den til at ligne de andre professionelle modeller af Rancilio-linjen.

Rancilio Silvia V6 E 2020 Latest Edition

Maskinen har et ergonomisk design og leveres i to mulige farver: Rustfrit stål og limited edition  sort, begge perfekt passende til ethvert hjemligt miljø uden at optage for meget plads på bordet.

I denne video guider vores tekniske ekspert Grant Adams os i præsentationen af de nye funktioner, der adskiller den nye Rancilio Silvia V6 E 2020-model. Videoanmeldelsen forklarer også i detaljer, hvordan du bruger og rengør maskinen. Grant giver os også nogle værdifulde råd om de optimale kværneteknikker til en korrekt fremstillet espressokaffe.

Den nye Rancilio Silvia V6 E 2020 kendetegnes ved overtræksmaterialerne i gruppedækslet, der er nu lavet af polycarbonat og ABS-materiale, materialet i dampstaven, der er nu lavet af rustfrit stål, og det nye ikonsæt på knappanelet.

Rancilio Silvia V6 E 2020 leveres også med en 58 mm professionel tamper med sort træhåndtag og flad rustfri bund