Gaggia er en førende italiensk virksomhed inden for produktion og distribution af manuelle og automatiske espressomaskiner, både til den private og professionelle sektor. Espressomaskinen Gaggia Classic er altid blevet betragtet som den førende entry level-model inden for sortimentet til hjemmet. For nylig lancerede Gaggia den nye Gaggia Classic-model med nye designdetaljer og funktioner. 

Med den nye Gaggia Classic espressomodel, kan du blive til en rigtig barmand derhjemme, og genopleve de traditionelle manøvrer, der anvendes af espresso-fagfolk ved hver kaffepause.  Og nyhederne slutter ikke her. Gaggia New Classic fås nu i fem nye farver: classic blue, industrial grey, polar white, cherry red og thunder black.

New Gaggia Classic

Nyhederne i Gaggia New Classic inkluderer et sæt vippekontakter, en tre-vejs magnetventil, indikatorlamper til temperaturregulering og en ny støtte til pumpen. Gaggia New Classic er også udstyret med en professionel dampstav, der er i stand til at piske mælk i henhold til de standarder, der forlanges af de mest krævende barmænd.

Ud over alle de nye funktioner i New Classic-modellen, stiller Gaggia nu  fem farvealternativer til rådighed for de mange loyale kunder, der mødekommer ethvert behov for stil og personlighed.