Tilberedning af en espressokaffe svarende til den du kan nyde i baren kræver udstyr bestående af halvautomatisk kaffemaskine udstyret med en filterholder og en kaffekværn, der er i stand til at male bønnerne tilstrækkeligt. Udviklingen af markedet for kaffemaskiner til hjemmet førte til udviklingen af alt-i-én modeller som, til en overkommelig pris, giver dig mulighed for at have alle funktioner som en barista i en enkelt løsning.

La Pavoni Domus Bar er en af disse: en halvautomatisk kaffemaskine udstyret med en integreret kaffekværn, der giver dig mulighed for at have alt, hvad du har brug for i en enkelt løsning.

Caffè Italia præsenterer et komplet overblik over Pavoni Domus Bar, der forsøger at fremhæve de vigtigste funktioner, der kan retfærdiggøre et køb af modellen.

Nøglefunktioner La Pavoni Domus Bar

Nøglefunktioner La Pavoni Domus Bar

Pavoni Domus Bar er en semi-automatisk espresso kaffemaskine komplet med drikkevareekstraktion og dampproduktionsfunktionalitet for at opnå mælkebaserede drikkevarer. Domus Bar er udstyret med en præ-infusionsfunktion, der kan styres manuelt af brugeren takket være de to termostater, der henholdsvis er dedikeret til at kontrollere temperaturen på kaffen og dampen.

Tilstedeværelsen af en integreret kaffekværn giver dig mulighed for at male espressokaffebønner med syv forskellige formalingsgrader og samtidig tilberede drikkevarer i en enkelt position uden at spilde plads. I den øverste del af maskinen er der en kop varmer, der forvarmer kopperne, inden du starter tilberedningen af drikkevarer. Domus Bar er desuden udstyret med en forvarmefunktion, der gør, at maskinen er klar til brug på kun fire minutter.

Turbosteam-funktionen giver dig mulighed for at tilberede perfekt cremet mælkeskum til cappuccino og latte macchiato uden risiko for at brænde mælken eller generere utilstrækkeligt skum. Endelig er Domus bar udstyret med en aftagelig vandtank, der giver dig mulighed for at tjekke vandstanden takket være en indikator som er altid synlig.

Hvorfor købe La Pavoni Domus Bar?

Hvorfor købe La Pavoni Domus Bar?

Denne kaffemaskine model er en fremragende løsning til brugere, der ønsker at have en espressomaskine af professionel kvalitet i deres køkken. Det fremragende forhold mellem kvalitet og pris, som kendetegner La Pavoni-modellerne, giver dig mulighed for at have professionelt udstyr uden at afsætte for store budgetter til indkøb af separat udstyr.

Caffè Italia står til din rådighed for at give dig yderligere rådgivning angående køb og identificere den kaffemaskinemodel, der passer bedst til dine behov.