Vibiemme Domobar Junior Digital er den nye model fra Domobar Junior-serien, en espressomaskine udstyret med en varmeveksler, der er velegnet til alle kaffe- og cappuccino-elskere, der ønsker at opnå den rette balance mellem kaffe og skummende mælk.

Domobar Junior Digital-modellen bringer et nyt koncept med tilpasset design, der giver dig mulighed for at ændre maskinens farve ved at anvende de magnetiske sidepaneler med forskellige farvekombinationer. Selve maskinens krop er udelukkende lavet af rustfrit stål, hvorpå du kan tilføje farvede paneler, der kan købes som ekstraudstyr.

Teknologisk set har Domobar Junior Digital et digitalt OLED-display, der giver mulighed for programmering af alle indstillinger for at kunne brygge drikkevarer på en enkel og hurtig måde. Knapperne er udstyret med tre tilstandssystemer: grøn for at indikere, at maskinen er klar til at brygge drikkevaren, orange for at indikere fyldningsfasen og rød for alarmtilstand.

Vibiemme Domobar Junior Digital

Maskinens dispenseringsteknologi har den tidløse E61-enhed i forkromet messing med elektronisk styret termosifonisk cirkulation. Enhedens driftsteknologi involverer cirkulation af vand inde i varmeveksleren, og at det når enhedens forreste del og den deraf følgende tilbagevenden af vandet, som muliggør vedligeholdelse og stabilisering af en passende temperatur til brygning af drikkevarerne. Et andet stærkt punkt med hensyn til varmeisolering er kobberkedlen, der bevarer varmen bedre end rustfrit stål.

Varmevekslerteknologien giver dig mulighed for at skifte fra kaffebrygningstilstand til dampafgivelsestilstand uden ventetid. Dampstaven giver dig også mulighed for at styre brygningen på en fleksibel og multidirektionel måde.

I denne video forklarer Grant de tekniske egenskaber og driften af den nye Vibiemme Domobar Junior Digital, et produkt, som du kan finde i vores Caffè Italia butik på dette link.