forskellige typer kaffemaskiner

Espressomaskine er et værktøj, der giver dig mulighed for at tilberede espresso-kaffe og dens derivater (cappuccino, latte macchiato, urtete). De vigtigste egenskaber ved kaffemaskinerne er

  • vandforsyning ved en temperatur mellem 88 ° og 96 ° C ideel til ekstraktion af kaffeblandingen
  • vandforsyning ved et tryk på 9bar, hvilket garanterer opløsningen af aromaerne
  • dampproduktion til opvarmning og pisk af mælk til cappuccino.

I dette indlæg skaber vi noget klarhed omkring de forskellige typer kaffemaskiner, der findes på markedet ved at liste hovedfunktionerne af hver type.

Traditionelle kaffemaskiner 

Bezzera Mitica   

De traditionelle kaffemaskiner er normalt forbundet med en kaffekværn, der giver dig mulighed for at bruge friskmalet kaffe. De traditionelle kaffemaskiner er opdelt i halvautomatisk kaffemaskiner eller volumetriske maskiner. I det første tilfælde findes der en manuel knap til hver gruppe, i det andet er der i stedet en forudindstillet dosering, der automatisk justerer kaffemængden.

Håndtagsdrevne kaffemaskiner

Elektra Microcasa

Ved håndtagesdrevne kaffemaskiner skabes vandtrykket gennem et stempel, der er forbundet til en håndtag. For at gøre vandforsyningen lettere er det nødvendigt at sænke håndtaget, efter at indført filterholderen med kaffepulveret inde i gruppen. Disse maskiner kræver et større kompetenceniveau fra brugerens side, og er også kendetegnet ved en lavere ydeevne.

Superautomatiske kaffemaskiner

Gaggia Carezza

Superautomatiske kaffemaskiner er kendetegnet ved deres brugervenlighed. Gennem et praktisk display og et tastatur kan du vælge din yndlingsdrik. Kaffeformalingen er integreret i kaffemaskinen. Holdbarhed og pålidelighed afhænger henholdsvis af pleje og vedligeholdelse samt designkvalitet.