30-årsdagen for den klassiske model

Gaggia Milano, den veletablerede italienske virksomhed med speciale i indenlandske og professionelle kaffemaskiner, lancerer en eksklusiv 'Limited Edition' version for at markere 30-års jubilæet for Gaggia Classic-modellen.

Det kreative koncept for Gaggia Limited Edition

Udgaven, der består af kun 3.000 produkter produceret udelukkende i Italien, blev udtænkt i samarbejde med designeren og illustratøren Pierpaolo Gaballo. Konceptet, der er brugt til udvikling af produktet, henviser til temaet for en akrobat, der opnår perfektion i sin aktivitet gennem konstant dedikation til praksis og søgen efter balance. Deraf analogien med Home Barista-temaet, hvor Gaggia, især med den nye Classic-model, ønskede at imødekomme behovene hos espressoentusiaster, der ønsker at genskabe praksis og teknikker fra professionelle baristaer i deres eget hjem.

Det kreative koncept for Gaggia Limited Edition

Et eksklusivt design for den nye Gaggia-model

Akrobatens kunstneriske tema tager form i kaffemaskinens design ved harmonisk at inkorporere initiativets tematiske illustrationer direkte i karrosseriet. Temaet er også tilstedeværende i en papirillustration, der bliver givet til køberen af Gaggia Classic 30-pakken.

Gaggia Classic Pro-teknologi

De teknologiske komponenter i den semi-automatiske model Classic Limited Edition er de samme som i den klassiske Classic Pro-linje, dvs. en revolutionerende grænseflade bestående af tre intuitive knapper, som du kan styre alle operationer ved at tænde, udtrække og slukke, en professionel dampstang, der er i stand til at producere perfekt opslæmmet mælkeskum, og en 15-bar pumpe - det rigtige tryk for at få en italiensk espresso med en eksemplarisk crema.

Gaggia Classic Pro-teknologi

Classic Limited nu tilgængelig i Caffè Italia butikker

Den 30 Limited Edition findes nu udelukkende i Caffè Italia-butikkerne med et meget begrænset sortiment. Vi anbefaler, at alle espressoentusiaster udnytter denne unikke mulighed for ikke kun at dekorere deres køkken med et unikt møbel, men også at nyde en italiensk espresso med en perfekt afbalanceret smag og intensitet. Acrobat godkendt...